Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Scheids van de Maand

Met de actie “Scheids van de maand”, wil de NeFUB extra aandacht vragen voor de rol van de scheidsrechter, alle scheidsrechters eren voor het werk dat zij bij alle wedstrijden verzetten en nieuwe scheidsrechters motiveren. De actie “Scheids van de maand” komt voort uit het project “Samen naar een veiliger sportklimaat” om mensen met meer plezier te laten sporten en excessen buiten de sport te houden. Er zal iedere maand (buiten de maanden waarin geen competitie is) een scheidsrechter gekozen worden als “Scheids van de maand”. Aan het eind van het jaar zullen uit deze scheidsrechters een “Scheids van het jaar” gekozen worden.

Het is de bedoeling dat verengingen, floorballers of andere betrokken in de floorballwereld scheidsrechters gaan nomineren voor “Scheids van de Maand” met daarbij een reden waarom deze scheidsrechter een nominatie verdient. Je kunt scheidsrechters nomineren door een mail te sturen naar robbert@nefub.nl. 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 


© Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl