Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Positieve actie van de maand

In het kader van het project Samen naar een veiliger sportklimaat, heeft de NeFUB de actie “Positieve actie van de maand” in het leven geroepen. Elke maand zal een gebeurtenis benoemd worden om zo meer inzicht te geven wat er gebeurd bij verenigingen en bij de bond.

Als vereniging, speler of floorball liefhebber kun je ons laten weten wat er gebeurd is, wat een mooie vermelding moet krijgen als “Positieve actie van de maand”. Wij verspreiden deze actie op deze pagina en op ons Facebookaccount. Het aangeven van mooie gebeurtenissen kan via robbert@nefub.nl of via het Facebookaccount van de NeFUB.


Positieve actie van de maand Mei/Juni(2013)

De eerst voor positieve actie van de maand gaat uit naar de NeFUB. De NeFUB is in mei gestart met regionale bijeenkomsten voor verenigingen, om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt bij de verenigingen en onderlinge kennisdeling.


Positieve actie van de maand Maart (2013)

Het initiatief ShutOut is uitgeroepen tot Positieve Actie van de maand maart! Een prachtig initiatief om binnen verenigingen meer aandacht te krijgen op goalietechniek, goalie-tactiek en waarom goalie-zijn zo ontzettend leuk/belangrijk is!

Voor meer informatie over ShutOut zie www.shutout.nl


Positieve actie van de maand Februari (2013)

Deze maand nomineert de NeFUB de jeugd van UFC Lions voor de positieve actie van de maand! Hun hulp bij de interland Nederland Ė BelgiŽ op zaterdag 2 februari was fantastisch! Zo`n 20 jeugdleden zijn met de spelers op komen lopen, waarvan twee voorop met de vlag. Daarnaast hebben 6 jeugdspeelsters gefungeerd als ballenmeisjes tijdens de wedstrijd. Trots op deze goede helpers!! Een mooi event waar jong en oud enorm van heeft genoten!


Positieve actie van de maand Januari (2013)

De weekenden van 19 en 26 januari waren omgetoverd tot het "Say No to Doping-weekend". Bij elke grootveldwedstrijd werd o.a. een MVP (Most Valuable Player) uitgeroepen door de wedstrijdtafel. De MVP's kregen een passende prijs. De NeFUB heeft een aantal MVP's zien glunderen na deze benoeming en hoopt dat ook morgen deze positieve trend wordt doorgezet! :)


Postitieve actie van de maand December (2012)

De eerste in deze reeks komt van Niek van Dam (UFC Utrecht) die onlangs de Theatervoorstelling "Wel winnen hŤ!" bezocht en erg enthousiast terugkwam: "Ik vond de voorstelling leuk en leerzaam. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om positief te coachen en er werden veel voorbeelden gegeven hoe je dat dan moet doen.

Nieuwsgierig naar dit theaterstuk over een veilig sportklimaat klik hier voor meer informatie. 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 


© Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl