Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Week van de scheidsrechter

Scheidsrechters zijn belangrijk. Zij maken het mede mogelijk dat sporters op een sportieve en eerlijke manier hun wedstrijden kunnen spelen. Door die waardering uit te spreken, zorgen sporters en coaches ervoor dat scheidsrechters met plezier hun wedstrijden blijven fluiten. In de Week van de Scheidsrechter is dat het moment om de scheidsrechter, die vaak voor kennisgeving wordt aangenomen, een in het zonnetje te zetten. Jouw team doet toch ook mee.

Zonder scheids geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team.. kortom, we hebben elkaar nodig. Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens deze Week van de Scheidsrechter. Zo'n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken. Laat deze week niet ongemerkt voorbij gaan en maak er een fantastisch seizoen van, met elkaar!

In 2013 is de week van de scheidsrechter geplant van 5 oktober t/m 13 oktober!

Naast de oproep om deel te nemen aan de week van de scheidsrechter, participeert de NeFUB in de campagne “Onze Scheids, Mijn Held”. Meer informatie is te vinden op www.onzescheids.nl.

De NeFUB participeert in de campagne "Onze Scheids, Mijn Held".

Wil je meer informatie kun je contact opnemen met Robbert Weideveld (robbert@NeFUB.nl). 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 


© Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl