Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Partners

Met trots presenteert de NeFUB haar lijst met partners:

 


Floorballshop Nederland

Floorballshop Nederland is de websponsor van de NeFUB. Floorballshop biedt de NeFUB website- en e-mail faciliteiten. Floorballshop Nederland biedt op haar website een breed assortiment aan floorball en unihockey materialen.

 


Hanze Hogeschool, Instituut voor Sportstudies (HIS)

Het HIS heeft met de NeFUB een leerwerkovereenkomst gesloten en voorziet de NeFUB zo van huisvesting en ondersteuning op management- en sporttechnisch gebied.
Het HIS is onderdeel van de Hanzehogeschool in Groningen en telt een drietal opleidingen op sportgebied. Het HIS heeft floorball opgenomen in haar lesprogramma als één van de kernsporten.


NLCoach

NLcoach is dé organisatie voor iedere coach, ongeacht de tak van de sport of het niveau waarop de trainer/coach sporters begeleidt. NLcoach zet zich in voor de professionalisering van de trainer/coach in Nederland. Coachen is een vak. NLcoach tilt dit vak naar een hoger plan door te Inspireren, te Steunen en te Organiseren. De NeFUB werkt samen met NLCoach bij het opleiden en ondersteunen van haar trainers en coaches.


Provincie Utrecht

Via de Tijdelijke regeling sportstimulering ondersteunt de provincie Utrecht het geven van floorball lessen op basisscholen in de provincie Utrecht en het uitwerken van plannen om in de verschillende plaatsen jeugd trainingsgroepen op te starten.

Salming Floorball

SalmingSalming is een van de leidende floorballmerken. Sinds de start in 2001 werkt Salming aan een voortdurende uitbreiding en verbreding van haar productlijn. Wereldwijd is Salming sterk in opkomst. De Salmingsticks mogen zich in een sterk stijgende populariteit verheugen. Salming heeft bovendien een actief beleid richting de scholen en wil graag helpen bij de verdere verspreiding van de floorballkennis door het aanbieden van informatie, lesmatieraal en filmpjes op haar website. Salming is bovendien het enige merk dat ook speciale floorballschoenen ontwikkeld heeft.

SalmingSalming biedt onder de naam 'Campus' ook een hoogwaardige lijn betaalbare schoolmaterialen aan, zodat het nu ook voor scholen aantrekkelijk wordt om de overstap te maken op IFF goedgekeurde wedstrijdsticks. 


VSB Fonds

Het VSBfonds concentreert zich op zijn rol als 'aanjager' en wil vooral bijzondere, niet-reguliere projecten een kans geven. Op deze wijze wil het fonds een bijdrage leveren aan de dynamiek van de samenleving en daarmee de voortdurende ontwikkeling van de Nederlandse maatschappij. Het VSB Fonds ondersteunt de NeFUB bij het opzetten van naschoolse trainingsgroepen in het middelbaar onderwijs.


 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 


© Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 440    meer... e-mail: info@nefub.nl