Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

WK 2007


Welkom op de speciale WFC 2007 website. Hier vind je alles over de Dames World Floorball Championships in Frederikshavn, Denemarken:

Wedstrijdverslagen, foto's, alle namen en natuurlijk kan je hier de dames ook succes wensen!

Voor meer informatie zie ook de officiŽle website van de WFC.

Heeft u interesse om het damesteam te sponsoren op weg naar Frederikshavn? Klik dan hier.


Het traject naar Frederikshavn

Na de 'eerste keer' een WK voor Nederlandse dames, in mei 2005 in Singapore, is in november 2005 een nieuw traject begonnen: de weg naar het World Floorball Championship 2007 in Frederikshavn, Denemarken. Het eerste event in het nieuwe traject was de Nations Cup in Hoogezand-Sappemeer. Daar werden nieuwe speelsters toegevoegd aan de selectie van ervaren speelsters. Vanaf het voorjaar van 2006 is er begonnen met een intensief trainingstraject met onder andere een trainingskamp in Zwitserland (augustus 2006), een vierlandentoernooi in Bremen (september 2006), Duitsland en afgelopen februari een 3 landentoernooi tegen grootmachten Denemarken en Noorwegen. Uiteindelijk zal van 12 tot en met 20 mei 2007 het B-WK worden gespeeld in de Arena Nord in Frederikshavn, in het noordelijkste puntje van Denemarken.

Het nationaal damesteam wordt gesponsord door:

Theo's Stroopwafels Blaauw Energie 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl