Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Vereningserviceloket

In april 2013 heeft de Nederlandse Floorball en Unihockey Bond (NeFUB) onder het motto ‘Nieuwegein, we got a problem!' haar eigen verenigingserviceloket gelanceerd! Nu is het verenigingserviceloket er niet alleen voor problemen bij verenigingen die zijn aangesloten bij de NeFUB. Het is een poort voor de NeFUB verenigingen waar zij allerlei informatie kunnen verkrijgen ter goede van de vereniging. Het NeFUB verenigingserviceloket bestaat uit meerdere diensten en deze zijn hieronder kort beschreven.

Adviseren

Dat de NeFUB de organisatie van competities en kampioenschappen voor haar rekening neemt, is bij iedereen bekend. Minder bekend is dat er bij de bond een team van deskundige medewerkers beschikbaar is om uw vereniging te adviseren. Als een heuse sparringpartner!

Wij willen graag nauwer gaan samenwerken met u als vereniging. Via het verenigingserviceloket is dat nu mogelijk gemaakt. Onze adviseurs zijn hierbij de spin in het web. Een ervaren adviseurs komt naar u toe. Uw eigen adviseur kan u op diverse gebieden ondersteunen. Deze adviseur denkt actief mee bij het opstellen van beleid en strategie. Denk hierbij aan sponsorbeleid of een strategie om een nieuw product of activiteit te promoten. Daarnaast helpen wij u bij het op de juiste manier interpreteren van wet- en regelgeving. Uw enthousiasme en de inzet van onze deskundige adviseur vormen de basis voor een succesvolle samenwerking.

Verenigingsondersteuning

Als vereniging loop je wel eens tegen zaken aan waarbij ondersteuning gewenst is. Wacht dan nu als vereniging niet langer meer en vraag deze ondersteuning. Als er contact is gezocht met het verenigingserviceloket en de vervolg stappen zijn bepaald, dan kan een actie zijn verenigingsbezoek. Daar wordt een intake aangenomen en het probleem samen besproken en uiteindelijke volgt een actieplan. Dit is direct en vereniging specifiek.

Verenigingsondersteuning (V.O.) wordt aangeboden door een verenigingsnetwerk. Verenigingen delen expertise onderling uit. Ook bij verenigingsbijeenkomsten in het land wordt er kennis gedeeld met elkaar, zo`n verenigingsnetwerk is leuk en effectief. Kortom; Wij geven onze leden graag een steuntje in de rug!

Kennisbank

Ook bestaat het loket uit een kennisbank voor alle NeFUB verenigingen. In de kennisbank staan documenten die ingezet kunnen worden door de verenigingen zelf. Ook zullen er projecten instaan waar meerdere verenigingen van gebruiken dienen te maken. Maar de onderwerpen verschillen van bestuurlijk, kader,ledenwerving of tot wet- en regelgeving. Maar ook actuele projecten als Veilig Sportklimaat.

Contact Verenigingserviceloket
E. serviceloket@nefub.nl
T. 030 751 831
I. www.nefub.nl/pages/default.asp?Subject_ID=573

NeFUB Verenigingserviceloket is er ook voor jouw vereniging!

 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl