Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Theatervoorstelling ‘Wel winnen hè' - Vrijwilliger

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Hoe ga je als scheidsrechter om met schreeuwende ouders langs de kant? En hoe ga je als bestuurder met de vrijwilligers in jouw vereniging om?
Met de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!?' wordt alle bezoekers een spiegel voorgehouden om hen bewust te maken van hun eigen rol en gedrag in de sport. Hiermee wordt een start gemaakt om met elkaar een cultuur neer te zetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer jongeren lid blijven en het aantal vrijwilligers in de sport groeit.

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers bij sportclubs: bestuursleden, trainers, scheidsrechters, commissieleden en coördinatoren. De inloop is steeds vanaf 19.30 uur en de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze).

Kaarten bestellen?
Je kunt kaarten voor de theatervoorstelling bestellen via de website van 'Samen naar een veiliger sportklimaat': www.welwinnenhe.nl

Meer informatie?
Voor meer informatie over de theatervoorstellingen kun je contact opnemen met Robbert Weideveld. 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl