Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Sportief Besturen

Wat houdt het in? De module gaat om jouw, de bestuurder van een floorballvereniging. Tijdens een drie uur durende kosteloze workshop gaat je samen met andere verenigingen aan de hand van cases discussiŽren over de wijze van besturen in jouw vereniging. Specifiek over de wijze van besturen waarin de uitgangspunten van sportiviteit & respect zijn verankerd. Tijdens de avond worden handvatten geboden, aangrijpingspunten en do's en dont's. De module Sportief Besturen is niet alleen leerzaam voor het integreren van sportiviteit & respect binnen jouw vereniging, maar het biedt je handvatten voor het besturen van de vereniging 'an sich'. De workshop staat onder leiding van een ervaren trainer.

Mocht je aan deze module willen deelnemen neem dan contact op met Robbert Weideveld. Dit kan per email via robbert@NeFUB.nl of 030-7513831, of 06-1146137. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl