Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NDT zoekt video-analist


17-04-2018; 

Het Nationaal Damesteam Floorball (NDT) is op zoek naar een video-analist, om de trainingen en wedstrijden te filmen, bewerken en analyseren. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder!

De video-analist helpt in de ontwikkeling van individuele spelers en van team als geheel. Met het vastleggen van de trainingen en/of wedstrijden bied je een helpende hand in het groeiproces van het NDT. In overleg met coach en spelers bepaal je waar de focus op gelegd wordt en probeer je dit vervolgens zo goed mogelijk in beeld te krijgen.
Na afloop van het filmen probeer je de beelden zo snel mogelijk geordend en beschikbaar te hebben (al gaat ook dit in overleg met de coach en spelers).

Als video-analist ben je handig in filmen en werk je snel. Het is helemaal fijn als je ook kennis hebt van floorball. Meer informatie kun je opvragen via nationaaldamesteam@nefub.nl. Ook aanmelden gaat via die route.


 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl