Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Floorball Camp 2 - U19 Heren op 26 en 27 maart 2016 in Rhenen!


21-01-2016; 

Begin dit jaar was in Rhenen het eerste Floorball Camp voor U19 Heren een groot succes. We hadden 20 deelnemers vanuit heel Nederland, maar ook vanuit Zweden en Zwitserland. Dit weekend gaan we nu een vervolg geven in het paasweekend van 26-27 maart.

Het floorball camp duurt 2 dagen. Inclusief een overnachting, eten en drinken voor slechts Ä 50,00!
De trainingen worden net zoals het eerste weekend verzorgd door de Zweedse bondscoach aangevuld met enkele internationals van het heren- en damesteam. Tijdens het weekend krijgen de deelnemers diverse trainingen in techniek, fysiek en teambuilding.
Hoofddoel is dat de deelnemers sportief bezig zijn, plezier hebben en de sport floorball leren kennen. Tijdens het weekend gaan we wederom diverse testjes doen en wedstrijden spelen. Op deze manier kunnen we zien hoe iedereen zich ontwikkeld. Als de ontwikkeling zich net zo door zet als in het eerste weekend, dan groeien we naar een hoog niveau!

Mocht je het eerste weekend gemist hebben, dan is dat geen probleem en ben je net zo welkom om nu aan te sluiten. We zien je graag verschijnen, want hoe groter de groep, hoe beter we ons kunnen ontwikkelen en we ons in september kunnen kwalificeren voor het WK!

Aanmelden kan tot en met 6 maart 2016! Dit kan via de volgende link:

http://goo.gl/forms/JnVPfV6QJD


Met sportieve groet!

Erik de Groot - Bondscoach
Marjolein van Swinderen - Assistent trainer
Wouter Schreuder - Teammanager


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl